Manifestació RECTIFIQUEU!!! 2013: Per uns pressupostos més socials, justs i solidaris Per les persones i la Justícia Social.

RECTIFIQUEU!!!

Per uns pressupostos més socials, justs i solidaris Per les persones i la Justícia Social

Convoca: Xarxa de Xarxes d´Acció Social i Cooperació amb el suport i recoltzament de la Cimera Social  PV i Totes Juntes.

Decarregar Cartell de la Convocatoria

 Dimarts, 17 desembre de 2013

18h. Manifestació des de Torres de Serrans de València

16 h. Palau de Pineda – Anàlisi dels Pressuposts de la Generalitat Valenciana per 2014.  Amb la participació de l’Asociación para la Defensa de la Sanidad Pública, Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, l’Aliança per un Sistema Públic de Serveis Socials i Xarxa de Xarxes d’Acció Social i Cooperació.

El projecte de llei dels pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2014 continuen el camí de les retallades i per tant del greu retrocés en la construció de l’Estat del benestar i de les polítiques de cohesió social desenvolupades en les tres decades democràtiques a la nostra comunitat.

El proper dimarts 17 de desembre el ple de Les Corts comença la discussió en plenari dels pressupostos per a 2014, uns pressupots que és molt possible siguen els més insolidaris de la història ja que posen en perill el sistema públic d’educació, de salut, dels serveis socials, de la cultura i suposen retallades a l’actovotad de les associacions de tots els àmbits de l’acció social i cultural

Perquè volem una Generalitat més social, justa i solidària, que prioritzen les persones i asseguren la Justícia Social, és el moment de demanar que Rectifiquen els pressuposts més insolidaris de la història.

Convoca  Xarxa de Xarxes d’Acció Social i Cooperació

En la actualidad, pertenecen a la Xarxa de Xarxes: el Comité de Entidades Representantes de Personas con Discapacidad de la Comunidad Valenciana (Cermi Comunidad Valenciana), la Coordinadora de asociaciones del ámbito penitenciario de Valencia, la Coordinadora de Lluita contra la Sida (Calcsicova), la Coordinadora Valenciana de ONGD, la Federación Valenciana de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer, la Taula d’Entitats de Solidaritat amb els Immigrants, la Plataforma de Voluntariat de la C.Valenciana, el Colegio Oficial de Trabajadores Sociales de Valencia, el Consell de la Joventut de la C.Valenciana y la Xarxa EAPN-CV per la Inclusió.

Adhesions a la convocatòria en: info@cvongd.org

 www.facebook.com/laxarxadexarxes

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s